PRODUKTER

REFERENCER

Herunder finder i et lille udvalg af vores referencer og et lille udpluk af de kunder vi har samarbejdet med de sidste år. Ikke alle referencer er med, dette udpluk er blot nogle af de få kunder vi har udført større eller mindre opgaver for gennem tiden.


Indretningshjælp til Erhvervsvirksomheder, skoler og alle typer erhverv.

Vi har en del kunder som vi er faste leverandører til, det er vi stolte af.

De nyder godt af vores gratis hjælp og forkælelse med indretning og den store service vi yder generelt til erhvervskunderne, skoler og kontraktmarkedet.


FURN BY OX behandler alle kunder og henvendelser lige seriøst og ser altid frem til de nye opgave som en udfordring der skal løses sammen med kunden.

Mange opgaver idag hos erhvervskunderne spænder lige fra hele færdige løsninger og opgaver, hvor vi kommer ud og tager en snak med kunden og efterfølgende kommer med foreslag omkring en evt. "make - over", dvs. vi foreslår hvilke ændringer der kan foretages, uden at det er den helt store investering skal foretages, men ud fra de rette løsninger får sammen sat møblerne i system, det rigtige farvevalg, og evt. tilkøbt enkelte nødvendigheder eller moderniseringer.

Vi sørger for at levere produkterne samlet med vores montører hvis dette er ønsket, vi tilser og sikrer at alt er i orden og på plads ved projekter og større opgaver.

Næsten alle vores produkter er sikret, at vi kan levere den samme vare efterfølgende år.

Vi har nogle af de største designere og produkter der findes på markedet idag inden for erhvervsmøbler fra norden og EU.

FURN BY OX har sikret, at vores kunder ikke får møbler som egentligt var beregnet til hjemmets brug og ikke til det store slid som følger erhvervskundernes brug i det daglige.

Det er et uoverskueligt marked og det er her vi kommer med råd og vejledning og stiller de rette garantier for møblerne som kan leve op til dette.

Vi laver specialopgaver. Vi er nytænkende. Vi skaber løsninger og ændrer det som er bedst for kunden eller blot er vi med på en "lytter" og finder de rette produkter til rette pris og kvalitet.

 


Vi kan lave alle typer overflader, kanter og forme.

Skulle i have brug for hjælp til indretning af Jeres kontor, hjælp til at sætte fokus de rette steder, tilrette, afklare,
ja så ring allerede idag og book en tid med en af vores medarbejdere som kommer ud ganske uforpligtende og tager en snak.

Et udpluk af vores referencer.:


Herning Kommune
Royal Artic Line A/S
Dansk Retursystem A/S
KPMG Statsautoriseret revisor
RIIS Retail A/S
Sand Road Freight
Stats fængslet Midtjylland
EUC Sjælland
Hornskov & Vinberg A/S
AB Cool A/S
Lundsby Holding A/S
Løkkenhus Børnehjem
Garant Roskilde ApS
Taxa 4 x 35
Fanø Kran Service
Tangora Software A/S
North Air Logistik A/S
Jacobsen Pharma
Danish Badminton College
Novo Nordisk A/S
Good Job Studios
Comwell Hotel
Køge Sygehus
Kolding Kommune SFO
North lander Ski tours
Rudolf Steiner Børnehave
Vinger utvikling, Norge
Carsten & Knudsen
Liva Group
Bavarian Nordic A/S
Nortec A/S
Nuuk Kommune Grønland
Stevns Kommune
SHS Teamet
Københavns Tekniske skole


Og mange mange flere.


Klik her for vores mobilside