PRODUKTER

HANDELSBETINGELSER

Når du handler hos FURNBYOX.dk. kan du være sikker på at få klar besked inden ordreafgivelsen. Vi forholder os til leveringstider, fragt og andre forhold der kan sikre en god dialog og sikker handel hos os. Når en vare er forsinket forsøger FURNBYOX.dk at give besked så hurtigt som muligt med det samme, dog kan der ikke ydes kompensation, hvis forsinkelsen skyldes 3. part - i de fleste tilfælde fragtselskabet.!

Bestilling:
Send en mail til info@byox.dk eller ring på vores tlf. 64 66 63 00, i kan ordre telefonisk, eller vi kan sende en mail til Jer omkring det ønskede, i bekræfter herefter ordren efter gennemsyn af tilsendte mail.

Priser:

Ved bestilling via mail/tlf. beregner vi de totale omkostninger til fragt inkl. gebyrer, disse oplyses inden køb pr. mail, samt godkendes af Jer som kunde inden faktura fremsendes til betaling pr. mail med det samme.

Alle vores priser er eks. moms/fragt hvis andet ikke er aftalt.

Kontrakt kunder eller anden aftale omkring samhandel: Aftaler følger normale handelsbetingelser, opnås der kontante rabatter iflg. anden rabataftale i forhold samlet køb, kan aftale omkring samhandel opsiges med et års varsel, således aftalen omkring denne samhandel ophører følgende kalenderår ud fra den angivne opsigelses dato, året forinden.

Foreligger der ingen aftale omkring samhandel, ligger aftalen omkring handlen i selve ordreafgivelsen fra Jer som kunde og bekræftelsen som afgives er 100% bindende ud fra denne, samt ud fra vores handelsbetingelser.

Betaling: Alle leverancer sker mod kontant betaling. Betaling kan ske via bankoverførsel til på det anførte konto nr. på web-shoppen under kontakt. 


Er der lavet andre aftaler så som via offentlige institutioner, tilsendes en bekræftelse via mail og EAN, virk.dk, som bekræftes af Jer som køber, når den endelige betaling har fundet sted, bliver varerne afsendt ab lager eller produktion.


Produkter bestilt op til helligdage vil blive ekspederet først kommende hverdag efter ferieperioden - bemærk der kan forekomme forskydninger på produkter produceret i EU i forhold til deres afholdele af ferieperioder gældende der. Ud over dette kan der forekomme 2 - 5 dages ekstra lev. grundet fragtforsinkelser fra EU.


Reklamationsret:
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles med det samme. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder vi returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Al reklamation bortfalder ved manglende betaling og samme dato herfor eller anden afgørelse vedr. manglende betaling som fremkommer i ny aftale, alle tidligere aftaler bortfalder derfor og skal forhandles på ny!.

Reklamation og varereturnering:
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til info@byox.dk

Varereturnering/ombytning af fejlvarer foregår til den udleverede adresse af kundeservice - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller uden forudgående skriftlig aftale via mail. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. Refusion kan ikke ske, hvis der er handlet i form af rabataftaler eller aftalte kontantrabatter i form af specialleveringer eller andre social, færdigproducerede varer som er produceret efter egne tegninger og eller ordre godkendelse. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. e-mail eller anden traditionel korrespondanceform.

Levering: Vi sørger for levering med Post Danmark/ Danske Fragtmænd/Freja/Sand Freight (med mindre andet angives) til modtager.

Rettidig levering forudsætter dog at fragtselskabet overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtselskabet, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. 

 

Såfremt vi har fået oplyst forkert leverings adresse fra jer eller I ikke er at træffe på leveringstidspunktet, ser vi os desværre nødsaget til at viderefakturere omkostningerne i forbindelse med 2. udkørsel til dig, til gældende takster.

Forsinkelser:

Forsinkelser som skyldes forsinkelser i produktionen, andre uforudsete forsinkelser i produktionen, fragt, fragtskader, fragtskade der skal gen produceres eller gensendes kan FURN BY OX ikke stilles til ansvar over for.

FURN BY OX kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragt selskabet. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender vi naturligvis en ny leverance uden beregning. Dog skal I som kunde sikre, at Jeres betaling er registret hos os, da dette kan forsinke leveringen yderlige, har i andre betalingsaftaler end kontant, tages der højde for dette.


FURN BY OX fra skriver sig ethvert ansvar overfor køber i tilfælde af forsinket levering. Den anførte leveringstid er altid en estimeret leveringstid.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af fragtselskabernes målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Vi tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering.


Fragtskader :
FURN BY OX er ikke ansvarlige for fragtskader. Skader på emballage/gods skal omgående reklameres på fragtbrevet/transportøren. Skader p emballage / gods skal omgående reklameres på fragtbrevet / transportøren.
Forsendelser er forsikret, men der skal altid noteres ved modtagelse på fragtbrevet inden kvittering for modtagelse, at varen at der er skade på fragten før forsikringen træder i kraft. Overholdes dette ikke er skaden uden forsikring.


Fortrydelsesret:
Udsalgsvare eller nedsatte varer kan ikke returneres, de købes så længe lager haves, og tilbydes de kunder som køber varen først. Varer købt med kontantrabat kan ikke returneres, da disse er købt i en handel med kontantrabat og handlet i kraft af antal og pris som en evt. skaffe vare.


Der er 14 dages retur ret på varerne, regnet fra den dag de modtages, dog ikke for erhvervskunder. Ved special ordre, overflader, farver, forsvinder returretten. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den, emballagen må ikke have været brudt!. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.


Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. Erhvervskunder er underlagt regler for køb med CVR. nummer. De anførte priser er ab sælgers lager og ekskl. forsendelsesomkostninger. Der tages forbehold for trykfejl, udsolgte varer samt pris- og kursændringer.
Klik her for vores mobilside