KONTAKT

FURN BY OX salg af kontormøbler og kontorinventer.

 

Åbningstider og henvendelser i og omkring ferieperioden

 

FURN BY OX  har lukket hen over juleferien fra den 22 - 26. december. og igen fra den 29. dec. - 2. januar 2019, FURN BY OX vil besvare indkommende forespørgsler via telefon, mail og hjemmesiden når muligt.

 

En god ide, er at sende en mail på Info@furnbyox.dk, så vil vi komme tilbage med svar hurtigst muligt.

 

Der kan ikke forventes svar i periode samme dag, og slet ikke på de dage, hvor vi har lukket, men vi sender svar dog hurtigst muligt.

 

Skulle forespørgslen være vedr. fragt kan i ikke forvente svar samme dag, og slet ikke på dage, hvor vi har lukket, da fragtselskabene også i feriperoden har mindre aktiviteter hen over samme de perioder.

 

Ferie og helligdage
Produkter bestilt op til helligdage vil blive ekspederet først kommende hverdag efter ferieperioden - bemærk der kan forekomme forskydninger på produkter produceret i EU i forhold til deres afvikling af ferieperioder gældende der.

 

Ud over dette kan der forekomme 2 - 5 dages ekstra lev. dage grundet fragtforsinkelser fra EU og i Danmark op til almindelig helligdage og efter ferieperioden.

 

Bordplader samt andre produkter bestilt i og op til ferieperioder og omkring helligdage så som påske, pinse, sommerferie og Jul, skal der beregnes ekstra lev. tid på med op til 3 ugers ekstra leveringstid, dog kun hvis det berører speialfremstillede produkter på ordre med egne tilvalg af overflade valg på plade stel m.m.  Det gælder især i ugerne  31, 32, 33 og 34.

 

På udenlandske produkter der fremstilles i øvrige EU, skal der især forventes ekstra lev. tid med ca. en uge til 14 dage + / -