KONTAKT

FURN BY OX salg af kontormøbler og kontorinventer.

 

Åbningstider og henvendelser i ferieperioden.

 

FURN BY OX lukker ikke hen over ferien og helligdage, men vi har nedsat personal i ekspeditionen i perioden 28, 29, 30 og 31, grundet afvikling af ferie.

 

Vi vil besvare inkomne forespørgsler via telefon, mail og hjemmesiden når muligt.

 

En god ide, er at sende en mail på Info@furnbyox.dk, så vil vi komme tilbage med svar hurtigst muligt.

 

Der kan ikke forventes svar i periode samme dag, men vi sender svar hurtigst muligt.

 

Skulle forespørgslen være vedr. fragt kan i ikke forvente svar samme dag, da fragtselskabene også i feriperoden har mindre aktiviteter hen over samme perioder.

 

Ferie og helligdage
Produkter bestilt op til helligdage vil blive ekspederet først kommende hverdag efter ferieperioden - bemærk der kan forekomme forskydninger på produkter produceret i EU i forhold til deres afholdele af ferieperioder gældende der.

 

Ud over dette kan der forekomme 2 - 5 dages ekstra lev. dage grundet fragtforsinkelser fra EU op til almindelig helligdage ud over sommerferien.

 

Bordpalder samt andre produkter bestilt i og op til ferieperioder og omkring helligdage så som påske, pinse, sommerferie og Jul, skal der beregnes ekstra lev. tid på med op til 3 ugers ekstra leveringstid, dog kun hvis det berører speialfremstillede produkter på ordre med egne tilvalg af overflade valg på plade stel m.m.  Det gælder især i ugerne 28, 29. 30 og 31.

 

På udenlandske produkter der fremstilles i øvrige EU, skal der især forventes ekstra lev. tid med ca. en uge til 14 dage + / -