LINOLEUM I METERMÅL

Se vores Linoleums overflade i metermål her

Se vores komplette bordplader med Linoleum med forskellige kanter og kerner  her

Naturligt valg

Forbo Linoleum er et naturligt produkt og linoleumen har et PEFC-certifikat. Forbo Furniture Linoleum er godkendt til brug som overflade på svanemærkede møbler. Linoleum er et rent naturprodukt da det består af linolie, træmel, harpiks, naturlige farvepigmenter og kalksten.

Linoleum er et naturligt valg og har et stort væld af anvendelsesmuliheder. Linoleum hjælper som lyddæmpende, er slidstræk og tåler at man sidder og arbejder ved det. Det er desuden også rigtig nemt at rengøre og vedligeholde.

Linoleum kan bruges på en lang række overflader og har samme temperatur som det rum overfladen befinder sig i. Linoleum bliver af den enkle årsag oftest valgt af private og virksomheder, til overflader til borde og andet inventar.

Linoleum som skrivebordsoverflade er et rigtig godt valg da det også er skånsomt for ens håndled ved f.eks. computerarbejde. Linoleum bidrager til en forbedring af arbejdsmiljøet da det tilpasser sig samme temperatur som det rum produktet befinder sig i.
 

 Vi bruger den originale Forbo Furniture Linoleum til vores produkter. Forbo Linoleum er et overflademateriale som kan bruges til alle typer møbeldesign, f.eks. skriveborde, stole, spiseborde, skamler, skabe, køkkenfronter, displays og meget mere. Linoleum har en høj holdbarhed og er af høj kvalitet og design. 

Forbo Linoleum kan bruges til både møbler og overflader. Linoleum til møbler er fleksibelt og nemt at montere og kan monteres vandret, lodret og på buede overflader på mange forskellige slags materialer og kan monteres manuelt eller med industrielle maskiner. 

Forbo Linoleum giver en varm og behagelig overflade, et miljøvenligt materiale som også er naturligt, den er mindre modtagelig overfor fingeraftryk, har en mat overflade og er et materiale der er modstandsdygtig overfor støv og snavs. 


Forbo Linoleum fremstilles med linolie, harpiks, træmel og farvepigmenter. Materialet skader ikke miljøet da det er biologisk nedbrydeligt hvis det senere skal bortskaffes. Den specielle opbygning af Linoleum er at den er opbygget af 3 lag, imgrægneret filtpap, linoleumsgranulat og et lag lak. Linoleums granulatet er bestående af oxideret olie og harpiks hvor der bliver tilsat træmel og derefter farvepigment, som rulles ud på filtpap. Når materialet er tørret får den en overfladebehandling med PU acryllak.

PDF filer til download kan ses nedenfor
 


Se de mange anvendelses muligheder ved Linoleum