TAVLE LAMINAT


Ønkses der priser på Tavle Laminat i metermål, kontakt os på info@furnbyox.dk

Tavle laminat uden magnet

Tavlelaminaten er en laminat der er designet med to forskellige produktionsteknikker og med to forskellige overfladeegenskaber. 
Her er det muligt at få to forskellige tavlelaminater: En tavlelaminat med mat overflade og en tavlelaminat med blank overflade

Den matte tavlelaminat gør det nemt at skrive og slette tekst på grund af den kontrast der bliver brugt ved hjælp af tørt kridt. Det er den som vi kender som den standarde kridttavle på blandt andet skoler og undervisningsmiljøer.

Her kan den matte tavle vise en flydende og læsbar skrift i kalk. Den kan nemt aftørres og rengøres. Den kan produceres i farverne sort, grøn og mørkeblå.

Den blanke tavlelaminat, er den der minder mest om en whiteboard tavle. Tavlen kan bruges med vandbaserede penne, og den kan let aftørres og rengøres. Den produceres i hvid farve. Holdbart og langvarigt laminat produkt. 

 

De to laminat tavler er ideel til brug i skoler, universiteter, klasseværelser, barer, caféer, restauranter, i møde- og konferencelokaler og har et meget stort anvendelsesområde.