NANO FENIX I METERMÅL

Ønskes der priser på Nano Fenix i metermål, kontakt os på info@furnbyox.dk


Se vores komplette bordplader med Nano Fenix med forskellige kanter og kerner  her

Mat og slidstærk overflade med blød overflade i flotte designfarver i højteknologisk materiale.

Fenix NTM laminat kan bruges som design på mange overflader og har store og praktiske anvendelsesmuligheder. Fenix NTM er mat og den matte overflade giver en lav refleksionsgrad hvilket gør at fingeraftryk og berøring er næsten umuligt at se på overfladen. Det kan ske at der bliver sat fingeraftryk men laminaten sørger for at der ikke er nogen bakterier der trænger ned i overfladen. 

Der er flere fordele ved at bruge Fenix NTM laminat, bl.a. har laminaten er høj reflektionsgrad, er mat, føles silkeblød at røre ved, tager stort set ikke imod aftryk ved berøring, super slidstærk, meget modstandsdygtig overfor slidtage, har antibakterialle egenskaber da overfladen er lukket, har mulighed for at fjerne mikroridser med melaminsvamp og strygejern. 

Fenix NTM laminat kan fås i 14 forskellige dekorationsfarver som matcher naturens farver. 

Det er utroligt nemt at vedligeholde Fenix NTM laminat. Det er en stor og unik egenskab at produktet kan repareres for mikroridser i overfladen, og prouktet beholder stadig sin bløde og matte overflade (selvom man bruger en mikrosvamp eller et strygejern). Pga. den mulighed kan Fenix NTM laminat bruges næsten overalt. Det er især godt og nemt at bruge til overflader i f.eks. køkkener og kontorer hvor overfladen bliver brugt og hvor der er et dagligt brug af produktet. 

PDF filer til download kan ses nedenfor
 

 

 

 

Fenix NTM farver
 

 
Video inspiration