BULLETIN BOARD


Se vores Bulletin Board produkter her

Bulletin Board er et naturligt materiale som bl.a. kan bruges til ophæng som opslagstavler og skillevægge og som også har en lyddæmpende effekt. Bulletin Board fra Forbo kan anvendes til mange forskellige formål.

Der er gode grunde til at vælge Bulletin Board, herunder er nogen af dem
 

Bulletin Board er fremstillet af naturlige råvarer. 
Der er flere fordele ved Bulletin Board som f.eks. at det er et stærkt og elastisk materiale, materialet bibeholder sin elasticitet og smuldrer ikke, tegnestifter og andre markater giver ikke synlighed ved brug, da hullerne trækker sig sammen igen, materialet tiltrækker ikke støv og er meget hygiejnisk.

Bulletin Boardne er fremstillet af råmaterialer og kombineret med oxideret linolie, harpiks, fintmalet kork og pigmenter som gør produktet elastisk og fleksibelt. Det er også disse produkter der er med til at give produktet en god holdbarhed. 

Pga. den store styrke og elasticitet er Bulletin Board det ideelle materiale til både opslagstavler og andre steder hvor der skal opbevares information. Det der ofte sker for traditionelle opslagstavler er at det ofte kan smuldre og man kan se hullerne fra tegnestifter men her er det fleksibiliteten der trækker sig sammen når der kommer huller da den her bibholder sin elasticitet.  
 


Bulleting Board leveres bl.a. til vægløsninger. Her kan et board leveres på op til 28 meter i længden og 1,22 meter i bredde, hvilket gør det muligt og brugbart til større områder. Bl.a. kan der dækkes hele vægge i konferencelokaler, klasseværelser, gangarealer m.m. Der er tre farver som også leveres i en bredde på 0,83 meter. 

For at skabe et mere bæredygtigt kontormiljø kan Bulletin Board bruges som skillevægge eller påmonteres til møbler hvor Bulletin Board sættes fast og fungerer som opslagstavle. 

Der er også mulighed for at få indrammet et eller flere stykker af boards. Du kan bl.a. indramme en enkel farve eller flere farver sammen og dermed bruge det som en kreativ opslagstavle i hjemmet eller på kontoret, så farverne matcher med resten af indretningen. 

​​​​​Bulletin Board kan nemt skæres i og er dermed let at kombinere og håndtere, så der er rig mulighed for at sammensætte de ønskede farver man har, i de ønskede former og figurer. 

 


PDF filer til download kan ses nedenfor

 


 

PDF BROCHURE - INSPIRATION - KLIK HER

 


Bulletin Board farver


Video inspiration