INDRETNINGS HJÆLP

VIEW TO SEE SOLUTIONS

Vi tilbyder professionel rådgivning omkring indretningen af dit kontor.

Besøget er gratis og uforpligtende hvis vi kan mødes, samt aftaler, at levere opgaven til jer, vi vil efterfølgende følge besøget op med et tilbud og en evt. skitse, ud fra de forudsætninger vi har med tilbage fra Jer.

Er det kun tilbudsgivning uden tegning erlægges der ikke nogen betaling for dette. 

Ønsker i ikke at handle med os omkring opgaven efterfølgende, at vi har tilsendt forslag samt udarbejdet skitse - flad tegning over indretningen og evt. i stedet vælger en anden leverandør eller at venter, vil i blive faktureret 5.000.- for udarbejdelse - forslag - skitse og besøg, alt efter opgavens omgang.

Er projektet meget omfattende og indebærer samarbejde med andre aktører, kan vi aftale en fast pris for dette.

 
Vender i tilbage og vælge købet på et senere tidspunkt modregnes beløbet i samlet faktura igen inden for en
periode af max. 3 - 5 mdr. 

Indretningen af Jeres virksomhed, bør gøres i overensstemmelse med virksomhedens profil.

Den skal være fremtidssikret, og som noget af det vigtigste skal det være funktionelt. 

KUNDETILPASSET INVENTAR ikke et problem!

 

 

Højbordet herover er vist med jernramme, epoxy malet i valgfri ral farve, profil på ramme, samt størrelse på bordplade kan i selv bestemme!

 

FURN BY OX arbejder professionelt, vi er altid klar til at hjælpe Jer, fagligt og i Jeres tempo.

Vi er ikke bange for at "skubbe" lidt til værdierne, forventningerne er alle forskellige, og i mange år har løsningerne været en stram lige linje inden for erhvervsindretning. 

Vi medtager prøver til mødet, og sammen med Jer, vil vi gennemgå de forskellige forhold, såsom overflader, kvalitet, design, prisklasser og miljøgodkendelserne, som jo er et krav i dag, hvis dette er et issue. 

I dag tør vi skabe et individuelt arbejdsmiljø, det kan man se, på de meget dejlige, dynamiske og kreative møbler der i dag bliver lavet til erhverv. 

Vi kan I samarbejde med Jer, nå frem til en løsning som passer til Jeres virksomhed.

 

Vi viser herover noget af det sidste nye og moderne kontor, her vist med mange detaljer og et nordisk touch - giver flot et roligt arbejdsmiljø!

Hvis I ønsker det, komme med et helt forslag, med et gennemarbejdet udvalg af kontorinventar, møbler, belysning, tekstiler og farver hvis I ønsker dette. 

Vi kan sammen få Jeres drømme, værdier og budskaber ført ud i virksomheden, der kunne være behov for helt ny indretning, en om rokering i forhold til plads, materialevalg, farvevalg, makeover på eksisterende interiør m.m.

En grundig gennemgang af ovenstående og tager udgangspunkt i Jeres ønsker, Jeres konkrete muligheder, derudover vi tager notater til mødet, som i naturligvis får et kopi af med det samme efter mødet, på den måde kan begge parter gennemskue det aftalte, som vi herefter udarbejder et tilbud fra til en evt. løsning.

Vi vil gerne at I er klar til mødet!
Så derfor vil vi gerne at I på forhånd (hvis der er flere beslutningstagere som ikke er med på selve mødet), får afstemt, hvilken retning I er på vej i overflademæssigt m.m., det kan lette processen en del, da vi jo skal komme med et professionelt overblik og tilbud til Jer efterfølgende.

Har I mål faste tegninger, eller blot målt de aktuelle rum op længde og bredde er det fint.

 I kan evt. lave en prioriterings liste, der sikre vi kommer forbi de problemer og udfordringer som er vigtige for Jer for at vi kan løse opgaven. 

Har I ikke haft tid til ovenstående, kan vi sagtens afholde mødet uanset, blot ville det gøre arbejdet mere præcist for begge parter.

Makeover
Er en super løsning, en om forandring af noget bestående interiør, som vi meget gerne vil være behjælpelige med at løse, denne udfordring, kan bunde ud i en 1. step som gøres i faser, eller blot en makeover i et bestemt område, afdeling m.m.


Der er flere måder at gøre det på, men det nemmeste, er at I opstiller en liste over hvilke forandringer I ønsker, det kan være bestemte møbler der er nedslidte eller blot trænger til at blive udskiftet. 

Eksempel:
I har 10 hævesænkeborde I i sin tid fik sat ind i virksomheden, pladerne fra de gamle borde har i beholde, eller valgte måske forkert på daværende tidspunkt.

I dag vil I gerne have et mere "moderne" look, og ønsker Jer nogle mere up to date bordplader, eller blot mere funktionelle, med eks. en linoleums plade og en ny form. Vi kan lave de 10 plader og lægge dem på Jeres eksisterende stel. 

 

Det individuelle arbejdsområde herover kan vikre provokerende og "for meget", men vi kan selvfølgelig tilbyde lignende blot med mindre "fyldt", vi forsøger her, at "prikke" lidt til hvad der kan laves for at skabe et godt arbejdsmiljø m.m.

Dette kan selvfølgelig laves på alle eksisterende borde i virksomheden med det samme eller løbende som I ønsker dette. Vores overflader kan vi producere ud i fremtiden, da det kommer fra dansk produktion. 

Samtidig vil vi eks. foreslå, at I udskifter papir kurve, får sat nye opbevarings moduler på bordene, eks. penne bakker, som er billige men meget funktionelle tilkøb, og som vil føles som noget dejligt nyt til den enkelte. 

Det kunne være mødebordene skulle udskiftes med en mere afslappet stil ala lounge. Eller omvendt. 

Igen kan man hvis man har kunder/besøgende og er træt af at de "træder" direkte ind på kontorer, sætte en lille "skranke" op for få midler, se under vores skranke

Har man i sin tid fået købt kontorstolene for billige, eller har de ikke helt levet op til forventningerne, kan man i dag købe utrolig mange smarte stole, som i sig selv, blot ved at deres smarte udseende og store funktionaliteten kan være en kæmpe forandring i virksomheden,

 

 

Bordrammer og bordplader efter special mål, valgfri mål, farve og overfalde på palde.