MØBLER OG INDRETNINGSHJÆL TIL KONTRAKTMARKEDET MED LEVERING TIL INDLAND OG UDLAND

More Office Design Levere møbler til kontraktmarkedet; Kontor, skoler og institutioner, hotel, café- og restaurationsbranchen. 

Hos os finder du et stort udvalg af møbler og indretningsløsninger. Vi har nøje udvalgt alsidige møbler med høj designprofil, for at give det bedste udvalg til vores kunder. 

 

Vores møbler kan leveres i en bred vifte af forskellige farver, materialer, former og størrelser. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du leder efter noget, du ikke kan finde på siden. Vi laver også specialfremstillet møbler ud fra dine behov. 

 

Vi specialisere os i speciallavet bordplader og levere bordplader i alle typer materialer, former og størrelser. Har du en idé til en bordplade, som du kunne tænke dig at føre ud i virkeligheden? Kontakt os, så hjælper vi dig. 

 

More Office Design hjælper også med indretning af kontor, kantineområder og mødelokaler, skoler samt café og restauranter. Har du brug for hjælp til indretning af lokale(r)? Kontakt os venligst. Vi er klar til at hjælpe. 

 

Der er stort fokus på bæredygtige kontormøbler og vi har derfor et stort udvalg af bæredygtige og genanvendelige møbler hos More Office Design. 

 

Vi handler med erhvervskunder, offentlige kunder samt private og man kan også betale via EAN-nummer.


Vi levere i hele Danmark, men også de nordiske lande Sverige, Norge, Finland, Island samt Færøerne, Grønland og Åland. 

Vi kan også arrangere levering til alle Europæiske lande, England og USA. 

 

 

Kontakt os ved spørgsmål eller forespørgsler. Vi sidder klar til at hjælpe.

 

KONTAKT
Telefonnr.: +45 64666300
E-mail: info@furnbyox.dk
CVR-nummer: 34726345